Auto Service Iulius din Constanța, clienții ne numesc simplu, IULIUS SERVICE.

Adresă la care ne găsiți în Constanța este Strada Interioară 4, în incinta Farmavet, care se află în spatele silozului Comcereal de pe Bulevardul Aurel Vlaicu, ne aflăm pe stradă cu Comprest Util, preparatorul de betoane, sau, dacă veniți de la halta Traian, și treceți de liniile de cale ferată, suntem pe a patra stradă la dreaptă după linii.

Ne ocupam încă din anul 2006 de reparații automobile, în prezent avem autorizație de funcționare ca service de automobile și autoutilitare până la 3,5 tone, eliberată de RAR (Registrul Auto Român) pentru 12 mărci auto.

Pentru unii din cei 4500 clienți din fiecare an, care ne cunosc, aceste informații nu sunt necesare, noi am intrat de mult în rândul atelierelor auto din Constanța competențe pentru toată gama de reparații, începând cu mecanică, electrică, diagnoză, tinichigerie și vopsitorie auto, încărcare freon în instalațiile auto de aer condiționat, reparat injectoare sau pompe de injecție, testat și înlocuit turbine auto, și așa mai departe.

Pentru cei care nu ne cunosc atât de bine, este bine de știut că la prima sosire în service, diagnoza defecțiunilor sistemelor electrice și constatarea defectelor mecanice (mașină pe elevator) este oferită gratuit, dacă se continuă cu o reparație în atelierul nostru, de minim 30 RON. Altfel, atât costă o diagnoză la noi în atelier.

Nu există mașină să nu o putem repara, chiar dacă e vorba de calculatoare defecte, există soluții, cum ar fi să le reparăm, să le înlocuim cu altele noi și să le reprogramam, sau de ce nu, dacă își permite clientul, îl înlocuim cu un calculator nou, reprogramat de noi.

Pe scurt, ne vom împrieteni imediat ce ne vom cunoaște, probabil că primul om pe care îl veți întâlni în service voi fi eu, Gigi, care fac diagnozele auto. Sunt ajutat de colegii mei, eu spun că sunt cei mai buni din Constanța, dar nu trebuie să mă credeți, trebuie să verificați, mai ales, că aveți prieteni de ai dvs. care ne recomandă.

Vă așteptăm.